13,99 лв.

БЪРЗА ПОРЪЧКА

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Черно огледалоТова черно стенно огледало с лъчи на цветя е стилно и елегантно допълнение към всяко пространство. С диаметър на огледалната повърхност от Ø10 см и общ размер на рамката 25 см, то е перфектно за декоративни цели. Рамката е изработена от черен метал, който придава модерен и изчистен вид, а спиците за цветя около огледалото създават уникален и артистичен ефект.

Вижте всички продукти от категорията “ Декоративни огледала за стена

Декоративно и функционално Черно огледало

Това огледало не е просто аксесоар, а истински акцент във всяка стая. Със своята черна метална рамка и интересен дизайн на цветни лъчи, то привлича погледите и внася усещане за изтънченост и хармония. Висящата му конструкция го прави подходящо за лесно поставяне в коридори, спални, всекидневни или дори бани, където искате да добавите нотка на стил.

Подобряване на пространството със стенно огледало

Декоративното огледало за стена не само добавя естетика към вашия интериор, но и визуално разширява пространството. Разположено близо до прозорец или източник на светлина, то отразява и умножава светлината в стаята, което прави пространството по-светло и приветливо. Ако вашето помещение има ограничен естествен светлинен поток, това огледало е перфектният избор за визуално отваряне на пространството и създаване на по-приятна атмосфера.

Висококачествени материали

Огледалото е изработено от издръжливи и качествени материали. Черната метална рамка е здрава и устойчива на надрасквания, като гарантира дълготрайност. Металът е лесен за поддръжка, а стъклената огледална част е с ясна и безупречна отразяваща повърхност. Това го прави подходящо както за ежедневна употреба, така и за декоративни цели.

Перфектни размери за всяко пространство

Огледалото с размери 25 см в диаметър и дебелина от 2,5 см е компактно и лесно за интегриране във всеки интериор. Този размер е достатъчен, за да създаде визуален акцент, без да доминира над останалите елементи в стаята. Компактните му размери позволяват лесно поставяне на различни стени, включително в малки пространства като антрета или бани.

Лесен монтаж

Огледалото идва с готова за окачване конструкция, което улеснява монтажа. Не са необходими сложни инструменти или професионална помощ за неговото поставяне. Може да се закачи както самостоятелно, така и като част от композиция с други декоративни огледала или картини.

Идеи за декорация

Това декоративно огледало може да се използва в различни пространства по множество начини:

  1. Коридор: Поставено в коридора, огледалото ще служи не само като функционален аксесоар, но и ще направи пространството по-светло и приветливо. Ако коридорът е тесен, огледалото може да го направи да изглежда по-широк.
  2. Спалня: В спалнята може да бъде използвано като декоративен елемент над тоалетката или над леглото. Черната му рамка добавя съвременен и изчистен вид, който ще се впише добре в минималистични или модерни интериори.
  3. Всекидневна: Във всекидневната, огледалото може да служи като централен декоративен елемент, поставен над камина, конзолна маса или част от стена с галерия от картини и други декоративни елементи. Неговият уникален дизайн ще привлече вниманието и ще добави характер на стаята.
  4. Баня: Заради устойчивия си дизайн и компактния размер, това огледало е идеално за банята. Поставено над мивката или на странична стена, то ще добави стил и функционалност.

Спецификации

  • Тип продукт: Декоративни предмети
  • Материал: Метал, стъкло
  • Диаметър на огледалната част: Ø10 см
  • Общи размери: Ø25 см
  • Дебелина: 2,5 см
  • Цвят на рамката: Черен
  • Форма: Кръгло
  • Дизайн: Спици във форма на цветя

Комбиниране с други аксесоари

Това огледало е идеално за съчетание с други аксесоари в интериора. Ако искате да създадете хармонично пространство, можете да го комбинирате с черни метални свещници, рамки за снимки или други декоративни елементи със същата цветова схема. Освен това, то може да бъде съчетано с цветни или златисти аксесоари, за да добавите контраст и изисканост.

Устойчивост и дълготрайност

Металната рамка не само придава стил, но и гарантира здравина и устойчивост на продукта. Огледалото е изработено с мисъл за дълготрайност, което го прави подходящо за различни среди, включително и помещения с по-висока влажност като бани. Материалите са лесни за почистване и поддръжка, което осигурява продължителна употреба без загуба на качество или естетика.

Лекота на поддръжка

Поддръжката на това огледало е изключително лесна. Металната рамка може да бъде почистена с мека кърпа и подходящ препарат за метални повърхности, а огледалната част се почиства с обичайните средства за огледала. Лекото и компактно изпълнение също така го прави лесно за сваляне и почистване, ако е необходимо.

Опаковка

Огледалото пристига в добре защитена опаковка с размери 25х2,5х25 см, което гарантира безопасността му по време на транспорта. Това е важно, за да се уверите, че продуктът ще пристигне в перфектно състояние и ще бъде готов за монтаж веднага след получаването.

Това черно стенно огледало с лъчи на цветя е идеално решение за всеки, който търси стилен и функционален декоративен елемент за своя дом. Неговата черна метална рамка и уникален дизайн на цветни лъчи го правят забележително допълнение към всяко пространство. Независимо дали ще го поставите в коридора, спалнята, банята или всекидневната, то ще добави елегантност и изтънченост, като в същото време визуално разширява пространството и удвоява светлината в стаята.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Черно стенно огледало с лъчи на цветя 25см”

Хората закупили този продукт също закупиха

-19%
Original price was: 99,00 лв..Current price is: 79,99 лв..
-27%
Original price was: 75,00 лв..Current price is: 54,99 лв..
-24%
Original price was: 70,00 лв..Current price is: 52,99 лв..
-28%
Original price was: 100,00 лв..Current price is: 71,99 лв..
-20%
Original price was: 50,00 лв..Current price is: 39,99 лв..
-27%
Original price was: 55,00 лв..Current price is: 39,99 лв..
-44%
Original price was: 50,00 лв..Current price is: 27,99 лв..
-40%
Original price was: 25,00 лв..Current price is: 14,99 лв..
-33%
Original price was: 30,00 лв..Current price is: 19,99 лв..
-28%
Original price was: 25,00 лв..Current price is: 17,99 лв..
-30%
Original price was: 100,00 лв..Current price is: 69,99 лв..
-10%
Original price was: 100,00 лв..Current price is: 89,99 лв..
стенно огледало
Черно стенно огледало с лъчи на цветя 25см